online experts

Nominatie Rabobank Business Award 2015!

Wij zijn trots op de Rabobank Business Award nominatie! Op 29 december is in het kader hiervan een bedrijfsfilm opgenomen. De award is de prijs voor de Hilversumse ondernemer van het jaar. De award reflecteert de “passie voor en trots op goed ondernemerschap”. Internetbureau esser-emmerik is samen met twee andere ondernemingen genomineerd voor de award. Wij bedanken alle klanten voor het vertrouwen in onze dienstverlening.

29-12-2015 Opname Rabobank Business Award film
Op dinsdag 29 december zijn er bij ons op kantoor opnames gemaakt die vertoond zullen worden op de bijeenkomst van 12 januari 2016. Alle aanwezigen zullen dan bepalen of wij de Rabobank Business Award ook daadwerkelijk winnen!

nominatie esser emmerik award
rabobank business award nominatie esser emmerik
nominatie business award film esser emmerik

  • admin,
  • 31 December 2015

Comments are closed.